blue girl

Een wijde blauwe rok vandaag in een mooie blauwe kleur. Dit soort rokken laten denken aan vervlogen tijden en ik hou ervan. Ik draag er een blouse van Scotch&Soda op uit de nieuwe collectie en van Castelijn uit Beek. Op een mooie dag als deze kan ik nog één keer mijn geweldige slippers aan. Nog een tip van mij is, dat je altijd iets in dit soort rokken moet dragen. Zo blijft je taille goed zichtbaar. Een kort jasje erop, of een korte top kan natuurlijk ook. Sunny weekend girls!!😘😘😘

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s