denim cool

Aan het begin van weer een zonnige dag, een eigen samengestelde creatie van oud en nieuw. De nieuwe broek in blauw met subtiele, witte krijtstreep is weer van Fetish en de lange denimjas idem. Ik draag er een kanten roomwitte truitje onder, uit mijn privé collectie en heels van Van Haren. Het strikje en ceintuur matchen goed en staan in leuk contrast met de top. Ik mix graag denim met kant. Het strikje is trouwens van Pinned en Smaak heeft weer heel veel leuke en nieuwe pins binnengekregen van dit merk.. opletten dus! Top dag girls!!

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s