printmiximg

Vandaag weer een hoogstandje printmixen! Ik draag een set uit de najaarscollectie van Scotch&Soda van Castelijn. Geruite broeken zijn het helemaal dit seizoen en deze is hier een mooi voorbeeld van. Heel eigenwijs mix ik de geruite broek met een top met sterren erop in caramelkleur. Zoals ik al eerder gezegd heb is printmixen ok zolang de kleuren van de verschillende prints maar goed matchen. Gebruik ook geen andere opvallende accessoires anders wordt de kracht van de printmix verstoord. Top dag girls!!👍🙋🙋

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s