over the rainbow

Kleur op een regenachtige dag! We gaan dit najaar veel kleur zien en daar ben ik erg blij mee. Hier draag ik een blouse van Smaak en van Compania op een subtiel geruite broek van Fetish. Geel is hot and” I love it” zoals jullie waarschijnlijk al weten. De geruite tas komt van Max uit Maastricht en de gele schoenen uit mijn privé collectie maken het geheel compleet. Schoenen en tas in eenzelfde accentkleur geven iedere outfit een speelse touch. Vooral ook outfits in effen kleuren worden hierdoor opgeleukt. Top dag girls!🙋🙋🙋

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s