crazy girl dress

Vandaag een kek jurkje van Smaak, voorzien van een bijzondere print. Het merk Compania Fantastica doet hiermee haar naam eer aan. Door mijn styling laat de outfit ons denken aan de jaren 60 … Twiggy stijl. Het korte a-lijn jurkje combineer ik met dikke zwarte panty’s en lange suède laarzen. De tweede styling met de overknee laarzen is wel erg gedurfd maar voor een feestje kan dat wel een keertje. Deze jurk kan natuurlijk ook als tuniek gedragen worden met een zwarte skinny broek eronder, voor de girls die het liever wat minder spannend aan willen pakken. Aanstaande woensdag is er bij Smaak trouwens een speciale girls night out waar ik ook van de partij ben! Top week lady’s!!👗👠👡👖👕

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s