glitter ballen

Dat we gaan glitteren dit najaar was al bekend en deze trui is hier een goed voorbeeld van. De kleuren en de glitters in de vorm van grote bollen maken een echt feestje van een simpele, sportieve trui. Ik draag er een wax broek onder in brons van Fetish, voorzien van een top fitting. De paarse laarsjes maken het feestje compleet. Zo zie je maar dat een sportief en warme outfit ook een feestje kan zijn. Sunny weekend girls!!❤️💋🙋

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s