the pink panther

Een top set vandaag uit de travel collection van Studio Anneloes en van Castelijn vandaag. Het draagcomfort is optimaal en de pasvorm afgestemd op de Nederlandse vrouw met vormen. De print is panter, in rood en blauw tinten en zooo mooi! De blouse heeft een ietwat andere print en kleurenpalet en dat maakt deze set extra speciaal. De fluwelen bomber is van Ydence en uit mijn privé collectie en niet te koop bij Castelijn, maar hij matcht er wel super op. Zo zien jullie dat je rood en blauw ook prima kunt mixen met purple en rose tinten. Deze broeken met sportieve touch staan overigens top met een enkellaarsje met hak eronder. Top week fashionista’s!! 👠👠👠

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s