rood wit blauw effe anders

Een klassieke kleurenmatch maar dan wel even iets anders vandaag. Ik draag een set van Smaak, bestaande uit een wijde broek in een groen blauwe kleur en daarop een tweedelige top van Fetish. Het gestreepte topje piept er speels onderuit en dat geeft de top met off- shoulder effect een ondeugend tintje. Wijd op wijd staat erg leuk maar draag er wel een klein hakje onder, anders staat het gauw lomp vind ik persoonlijk. Sunny day girls!!💕💕💕

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s