najaars bloemen

Bloemenprints blijven hot dit najaar en deze topper van Armed angels is hier een mooi voorbeeld van! Een little black dress met een ondeugend tintje zou ik zeggen. Een jurkje voor echte vrouwen, met een ideale belijning. Ik draag er een dikke zwarte panty en kittige laarsjes onder en deze dress is uiteraard zowel sportief als chic te stylen. Draag de jurk met kistjes eronder en een dik lang vest eroverheen, voor de sportieve styling. Top dag girls!!👠👠👠

Seven moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s