soft and cool

Vandaag weer een setje van Smaak en van Fetish. Ik draag een romantische rose blouse met een aparte zwarte bovenkant en ruches en daaronder een stoere geruite broek. Stoer en lief mix ik graag met elkaar en de enkellange broek staat top met een enkellaarsje met queeny hakje. Het merk Fetish blijft ons verassen, met iedere week nieuwe ontwerpen voor stoere girls met een romantische touch! Top dag fashionista’s!!❤️👠🙋

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s