baby it’s cold outside

Deze winter gaan we veel té leuke truien zien en gelukkig! Ik draag hier een mooien warm exemplaar van Scotch&Soda en daaronder een kekke goudkleurige glitterbroek van hetzelfde merk. De orange/witte bies aan de zijkant matcht uitstekend met de kleuren van de trui. Verleden jaar is de glittertrend ingezet en dit najaar is deze rage op zijn hoogtepunt. Deze broek heeft ook nog een optimaal draagcomfort en pasvorm. De leuke set is te koop bij Castelijn in Beek. Top zondag lady’s!!😍😍😍

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s