we maken het bont

 • Vandaag een primeur op mijn blog en gespot in Geleen. De Ju’sto bag is uiteraard al wel bekend bij echte fashionista’s, maar deze nieuwe collectie is werkelijk om van de snoepen. De kleine tasjes zijn nu ook met bont afgewerkt en de fashioncandys in de vorm van broches die op iedere tas gepint kunnen worden maken het plaatje compleet. Funfur is hot en deze drie tassen zijn hier een mooi voorbeeld van. Hengels en binnentas kunnen steeds verwisselend worden, zodat je op deze manier je tas zelf kunt samenstellen en veranderen. Ik zelf ben verliefd geworden op de kleinste tasjes.. oeps, die ook op twee manieren gedragen kunnen worden. De tassen zijn overigens te koop bij Gelaen 31 in Geleen.Top dag girls!!😘👜👜👜
 • Gelaen 31, Salmstraat 31 Geleen
 • Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  Verbinden met %s