stripes and socks

Een heel aparte outfit met strepen en lange kousen vandaag. Ik draag een zwart ietwat uitlopend rokje en een gestreepte blouse van Seven Moons uit Geleen. De band om mijn middel, die in een strik geknoopt is, kan ook van achteren geknoopt worden. De kleuren zijn bijzonder en deze top staat ook leuk op een strakkere broek. Onder mijn outfit van vandaag draag ik gedurfde lange kousen met” No Way” erop van Zohara en van Smaak. Draag deze kousen op een zwarte pump zoals jullie hier kunnen zien en er ontstaat optisch een lange zwarte laars. Voor echte fashionista’s zou ik zeggen! Top dag girls!!🙃🙋💋

Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s