orange baby

Oranje met glitters. Deze top van Scotch&Soda is zeker hot en tevens partyproof. Ik draag er een zwarte chino onder met oranje sterretjes, van hetzelfde merk. Er is ook nog een blazerjasje bij te verkrijgen in dezelfde print. Scotch pakt dit najaar weer uit met een bijzondere collectie, voorzien van speciale items. Deze outfit en dit geweldige merk is verkrijgbaar bij Castelijn in Beek. Sunny sunday girls!!💕😉🦄

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s