witje

Furry jassen zijn de bom deze winter en dit wit exemplaar is hier een mooi voorbeeld van. We gaan fun fur beleven in alle kleuren en modellen en het staat altijd leuk. Let wel op dat het je niet té breed maakt. Kleinere dames kiezen liever voor een kort exemplaar. Deze witte jas heeft een grote kraag en valt wat wijder en langer zodat je er veel onder kunt dragen. Een witte bontjas heeft naar mijn mening altijd een hoog Hollywood gehalte. De jas is te koop bij Smaak in Geleen. Top dag girls!!😘😘😘🙋

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s