chocolade flikken en polkadots

De tassen van Ju’sto bags blijven ons verbazen en op Black Friday gaan we voor de varianten in koraalrood. Er is er een met ketting en polkadots, die uiteraard ook weer veranderd kan worden met een eventuele zwarte voorkant en andere hengels. De tweede tas heeft een heel speciale binnentas, die mij een beetje laat denken aan chocolade flikken. De grote derde tas is iets eenvoudiger uitgevoerd, met een beige stoffen binnentas, heel stijlvol maar zeker niet minder mooi. Vandaag zijn deze heel nieuwe modellen ook nog eens met 20% korting te verkrijgen bij Gelaen31 … dus hurry up fashionista’s! Top dag girls!!πŸ¦„πŸ’ͺπŸ’‹πŸ‘œπŸ‘œπŸ‘œ

Gelaen31, Salmstraat 31 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s