grass hopper

Groen is hot and I love it! Deze fantastische jurk is nieuw en van Fetish. Hij valt lekker wijd en zwierig en is voor echte fashion girls. Fetish mixt graag met stoffen en patronen en dat is hier weer een goed voorbeeld van. Het geruite gedeelte is wol en mooi afgewerkt met een glitter tricot bies in lindengroen. Het andere gedeelte van de jurk is gemaakt van een satijnachtig stofje. Deze jurk staat leuk met een Zohara panty eronder, ook met ruiten aan de onderkant. De spider pin is te gek en van Pinnedbyk.Top zaterdag Fetish girls!!🌸🌸🌸

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s