cosy sunday

Vandaag een sportieve outfit met een vrolijk tintje. Ik draag een cosy broek met bies aan de zijkanten en een lekker groot, geel vest van Penn&Ink en daaronder een leuke printblouse met panters van Geisha. Geel en zwart staan erg leuk bij elkaar en de zwarte laarsjes zijn van Bristol. Zwart met een accentkleur zoals geel of rood is altijd ok. Een leuk vest in een kek kleurtje is ook een goede aanvulling op je garderobe en matcht ook leuk met een jurk. Top zondag lady’s!!😀😀😀

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s