slaapfeestje

De pyamalook of Aziatische kimono look is weer hot en zeker tijdens de komende feestmaand. Ik draag een tweedelig pak in pasteltinten van het Nederlandse merk Ydence en te koop bij Smaak. Het jasje is eigenlijk een lange blazer maar de bindceintuur zorgt voor het kimono effect. De print is Aziatisch en de stof is voorzien een subtiele glans. Onder het pak draag ik een velvet top die ook van Ydence is en onder de broek grijze puntlaarsjes met hak. Om dit soort pakken te kunnen dragen moet je wel wat lengte hebben. Het partytasje in lila met panter is trouwens van Elvybags en ook verkrijgbaar bij Smaak in Geleen. Top dag partyanimals!!👠🤡💋💃

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s