aan de rol

Ja lady’s vandaag weer een bijzonder tasje en een musthave voor de echte fashionista, van Ju’sto bags en bovendien een leuk kersrkadootje! Deze tas is er in verschillende kleuren zoals jullie kunnen zien en er is er ook nog een in cognac kleur te verkrijgen. Het formaat is ideaal en deze tas is zowel sportief als chic te dragen. Bij Gelaen31 hebben ze een zeer uitgebreide tassencollectie van dit leuke merk, waarmee je eindeloos kunt variëren. Top dag fashionista’s!!👜💼👛👝🙋

Gelaen31, Salmstraat 31 Geleen City.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s