punky velvet

Een velours jasje in bikerstyle en ook nog in lief rose vandaag! Eronder draag ik een wijde culottesachtige broek in turquoise en de top met print is ook in velours. Leuke tip om je heels op te leuken met een glittersokje. In dit geval in de kleur van het jasje. Zoals ik al eerder vermeld heb, is het altijd goed om kleuren te herhalen in je outfit om op deze manier balans te creëren. Top dag girls!!👠👠👠

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s