scotch stripes

In deze printmix outfit combineren we strepen met ruiten en dat rockt! De set is van Scotch&Soda en van Castelijn uit Beek. De top vind ik erg bijzonder qua kleur en is ook nog lekker warm. De broek valt wat hoger in de taille en heeft een sexy belijning. Zo maak je van een simpel gegeven als top met shirt een bijzondere outfit, zoals jullie kunnen zien. Vrouwelijk gesneden broeken staan nog vrouwelijker met een hak eronder. Top dag lady’s!! 👠😀🙋

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s