red velvet cheese cake

Rood fluweel vandaag voor Smaak. Ik draag een rood pak van Ydence met een crème kleurige blouse eronder. Op de tweede foto draag ik er een blouse met strikje onder, uit mijn privé collectie. Een fluwelen pak is hot en staat altijd goed. De broek heeft een sixtys uitstraling door de wijde pijpen. Het jasje is strak en getailleerd. Broeken zoals deze kleden slank en geven optisch extra beenlengte. Bovendien zit er stretch in de broek, waardoor je er makkelijk de kerstdiners mee overleeft…🤣Top dag girls!!😍😍😍

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s