witwassen

Vandaag gaan we aan de witte tas. Bij de echte fashionista’s al enigs tijd hot en nu ook in het najaar en in de winter. Leuk in combinatie met wit schoeisel en mooi met zwart, geel en grijs te mixen. De tassen van Ju’sto, die je zelf kunt samenstellen, laat ik nu in een witte variant zien en de zadeltas met zilveren studs en ketting vind ik persoonlijk de bom! Mix de witte tas met zilveren of gouden hengels, of met een polkadot binnentas. Durf voor wit te gaan lady’s en maak een fashionstatement. Top dag girls!!🎉🎉🎉

Gelaen31, Salmstraat 31 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s