snake preview

De snake print is hot girls! Ik draag hier een jurk van Ydence in deze actuele print en ook nog in de nieuwe lengte. Kijk uit dat deze lengte niet truttig of ouwelijk maakt en kies dus voor stoer schoeisel. Cowboy boots staan hier top onder of Dr.Martens. Kijk ook uit met een te grote boezem… dan kunnen dit soort uitgesproken prints snel ordinair staan. Deze grijze snake print staat ook goed bij zomer types en top in de mix met rood. Fijne dag lady’s!!😺😺😺

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s