polkadot en robe manteau

Vandaag een echte klassieker, namelijk de robe manteau. Natuurlijk in mooi donkerblauw en van de travel collection van Studio Anneloes. De robe manteau dragen we alleen met een topje eronder als jurk, of zoals jullie hier kunnen zien met een kekke blouse eronder in een rood met witte polkadot, zodat er meer een jas effect ontstaat. De lange overknee laarzen staan er geweldig onder en geven de outfit een iets minder klassieke uitstraling. De stof is zo lekker comfortabel dat je er bijna mee in bed zou kunnen liggen. De set is te koop bij Castelijn in Beek, waar ze iedere zondag een feestelijke koopzondag georganiseerd hebben, gedurende de hele maand December. Top dag girls!!๐Ÿ’‹๐Ÿ’„๐Ÿ‘…๐Ÿ™‹๐Ÿ”

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s