grey sunny day

Vandaag weer grijs, altijd goed op een regenachtige dag. Ik draag het graag en mix grijs bij voorkeur met een fellere kleur. Rood en blauw staan er top bij en vandaag draag ik er mijn velours kraagje in turquoise bij, van Pinnedbyk en uit mijn privé collectie. De outfit is weer van Fetish en buiten erg stijlvol, is de set ook nog lekker warm. De stof voelt aan als een flanel pyjama and I love it. De top is aan de bovenkant afgewerkt met fluweel en in de kleur van het kraagje. Door één grote armband te dragen in diezelfde kleur, creëren we balans in onze outfit. Top dag girls!!🔝👅🙋

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s