de robe manteau in de mix

Vandaag weer de donkerblauwe robe manteau van Studio Anneloes in de mix. Nu als jas gedragen, met een glitterbroek eronder en een opvallende gestreepte top van Scotch&Soda. De zilveren glitterbroek is ook een eyecatcher en zoals jullie kunnen zien, op vele manieren te combineren. Met een jas eroverheen kunnen ook wat vollere vrouwen goed een strakkere broek dragen, omdat op deze manier het een en ander handig gecamoufleerd wordt. Top dag lady’s!!❤️🙋🎊

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s