herfst bouquet

Vandaag een mooie en kleurrijke blouse in een voileachtige stof van Nümph en eronder een comfortabel broekje met brede tailleband en ook te koop bij Seven Moons. De blouse is voorzien van subtiele zilveren glitters en dus tevens ook Kerstproof! De ketting die ik draag is trouwens van Livvy Vaassen design en een mix van edelstenen en 3D print techniek. Bij Seven Moons liggen nog meer van deze snoepjes van kettingen. Het kekke tasje is van Ju’stobag en te koop bij Gelaen31. Top dag girls!!😘😘😘

Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s