green panter

Vandaag weer de actuele panterprint, maar dan in een goud met groene kleurensetting. Ik draag er een groene Chino met okerkleurige streep van Scotch&Soda onder en een gele top met sterren. De hele set is te koop bij Castelijn in Beek, waar de uitverkoop langzaam is gestart en iedere zondag de deuren geopend zijn, in de maand December met leuke evenementen, als kers op de taart. Happy sunday fashionista’s!!💋🙋🎅🏻

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s