over de knie

Vandaag een frivool jurkje en uitermate geschikt voor de feestdagen, van Castelijn en van Scotch&Soda. Het is van voile en mooi donkerblauw, met een subtiel printje. Om het geheel wat spannender te maken draag ik er zwarte suède overknee laarzen onder en een huidkleurige panty. Kijk wel uit dat je niet teveel been ziet, want het mag nooit een ordinaire uitstraling hebben. Om het wat kuiser te stylen, kies dan voor een dikkere panty of een panty in zwart. Mooi om donkerblauw en zwart te mixen, vind ik persoonlijk. Top dag girls!!💥💥💥💃

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s