golden girl

Goud en zilver en veel glitter! Uitbundig mogen we zijn deze feestdagen! Ik draag hier een kek jurkje van Ydence in goud. Eronder zwarte overknee laarzen, om het geheel wat op te spicen. Aangezien de jurk al een echte eyecatcher is, draag ik er geen opvallende sieraden bij en omdat het model een beetje een sixty tintje heeft, vond ik de lange laarzen wel goed erbij matchen. De outfit is van Smaak en Ydence heeft dit jaar een erg geslaagde feestcollectie. Top dag girls!!πŸŽ…πŸ»πŸ˜‚πŸ™‹πŸ’ƒ

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s