niet voor groentjes

Groen is een van de favoriete kleuren dit mode seizoen en ook ik ben er van gaan houden. Deze kleur staat bijna iedereen, maar kies wel de goede kleur groen die bij je past. Deze jurk van Nümph is stijlvol en vlot tegelijkertijd en de stof geeft de illusie van fluweel. Mooie lengte voor de iets oudere meisjes en de kekke laarzen voorzien van pauwenprint zijn van Floris van Bommel, ook een van mijn favoriete Nederlande schoenen ontwerpers. De dress is te koop bij Seven Moons in Geleen en zeker ook party proof. Top dag girls!!👜🙋👗

Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s