queen vibe

Gisteren de film Bohémian Rhapsody gezien en genoten van de kleding. Glitters uit de jaren 😯 ..lange jurken en puntkragen, uitbundige kleuren, bont en flared pijpen. De outfit van vandaag komt dan ook uit mijn eigen kledingkast en is hierop geïnspireerd. Ik draag een geruite broek met flared pijpen en daarop een korte, groene bomber van shiny pailletjes. De laarzen van Floris van Bommel met pauwprint matchen er top bij. Ik draag zelf het liefste laarzen onder een wijde en wat kortere broek. Bombers zijn van alle tijden en staan bijna overal op. Top dag lady’s!!💋💋🤩🕺

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s