dancing in the dress

Vandaag weer een vrouwelijk jurkje met een sportief tintje. Deze little black dress is voorzien van een witte streep aan de zijkant van de mouwen. Ik draag er een orange panty en heels onder voor het speelse contrast. Leuk idee om onder een zwart jurkje een panty te dragen in een knallende kleur. De sterren ketting is groot en opvallend en maakt het geheel compleet. De jurk is trouwens van Soft Rebels en van Seven Moons uit Geleen. Top dag girls!!🙋🤩😍

Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s