daar komen de kamelen

Camel en cognac zijn klassieke kleuren die altijd goed zijn. De camelkleur jas is van alle tijden en matcht altijd. De versie die ik hier draag is van Castelijn en van Yaya. Lekker warm dat teddy bont en dé trend van deze winter. We zien momenteel teddy jassen in alle kleuren maar deze kleur is zeker en vast een blijvertje. Draag er zwart of grijs, wit, rood, groen onder… eigenlijk matcht bijna alles! Zwart eronder staat erg chic evenals crème of wit. Top dag girls!!😍😍😍

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s