Overgooien

De overgooier is van alle tijden en blijft leuk! Zo ook deze grijze versie van Fetish en van Smaak. Ik draag er een caramelkleurig bloesje onder met een zwart nopje en zwarte kousen van Zohara, met een gouden en gekleurd oog erop. De fantasie kousen van dit merk blijven leuk en er zijn weer veel leuke varianten te koop bij Smaak. Rokjes en jurkjes boven de knie draag ik altijd met een dikke panty of legging, zo kun je er ook als iets ouder meisje goed mee wegkomen. De laarsjes in bordeauxrood staan er top onder en maken deze outfit weer compleet. Top dag girls!!❤️❤️❤️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s