red and green…no xmas song

Vandaag een top dress van Fetish in warm rood. De stretchstof en mooie belijning en het zeer subtiele witte puntje in de stof maken deze jurk bijzonder. Ik draag een fijn gouden ceintuurtje in de verlaagde taille en eronder een groen glitterkraagje met rood, van Pinnedbyk en ook van Smaak. De panty’s komen overeen met de kleur van de jurk, en de laarsjes van Floris Van Bommel mixen mooi met de kleur van de kraag. Laat kleuren altijd terugkomen in je outfit voor een mooie balans. Top dag girls!!❤️❤️❤️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s