denim and blue …blauw is het nieuwe zwart

Vandaag zoals jullie kunnen zien een blauwe Ju’sto bag van Gelaen31! De binnentas is van donkerblauwe denim en de buitentas is kunststof en donkerblauw. Leuk sportief te stylen met blauw en groen. Maar ook leuk met vele andere kleuren zoals rood en cognac en zelfs mooi met zwart. Ik draag hier verder een groene satijnen blouse en een wijde blauw/grijze culottes. De tassen van Ju’sto bags zijn nog even leuk gespijsd bij Gelaen31 …dus sla toe lady’s!!💚💙💚

Gelaen31, Salmstraat 17 Geleen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s