sale setje 2.0

Warm rood kunnen we goed gebruiken! Deze leatherlook culottes van Smaak is mooi met een lekker dik gebreid vest en eronder een satijnen blousje in hetzelfde kleurenpalet. De laarsjes heb ik ook in warm rood gekozen en zo ontstaat er een top set in een ton-sur-ton setting. Jullie hebben mazzel, want deze outfit is toevallig ook nog eens in de sale! Een lekker dik vest is trouwens een goede aanvulling op je collectie en staat altijd leuk, ook op een dunnere jurk! Top dag girls!!🙋👍💋

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s