light blue and palm trees

Vandaag een zonnige groet uit Gran Canaria. Omdat het in de avond wel wat frisser hier kan zijn, draag ik hier een jas van Smaak en van Compania Fantastica, een Spaans merk! De mooie lichtblauwe kleur en de oranje voering maken deze lekker warme jas tot een echte eyecatcher. Evenals het model dat ook aan de onderkant opengeritst kan worden. Dit vind ik persoonlijk een fashionable alternatief op het duffe doorstikte jasje waar iedere grijze muis in vertoeft. Top dag lady’s!!😘🔜💥

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s