the black pink panter

Vandaag het pak van Alix met de witte panters en eronder heel eigenwijs een lila top. Zwart en wit is leuk met een accentkleur gecombineerd, zoals paars of roze en lila. De witte laarsjes maken het geheel ook weer net even iets anders. Dit vrouwenpak is op vele manieren te dragen. In een van de vorige berichten heb ik dat al laten zien. Dit is dus combinatie twee en er volgen er nog meer. Top dag lady’s!!🙋😎💋

Castelijn denim&Fashion, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s