black different style

Het vrouwenpak blijft me bekoren en deze zwarte versie met krijtstreep aan de zijkant van de broek en aan de achterkant van het jasje, is natuurlijk weer van Smaak en van Fetish. Ik draag er nu eens heel eigenwijs een meisjesachtige blouse onder, met broderie aan de bovenkant en van hetzelfde label. Het contrast fascineert me. Lichtroze met zwart is een iets anders en het partytasje van Elvy maakt het geheel compleet. Morgen is er een shopping outlet dag in Geleen en Smaak is natuurljk ook van de partij, met opzienbarende kortingen .. Top dag fashionista’s!!💃💃💃

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s