pakkend

Het damespak blijft me fascineren en het merk Alix is er een kei in. Ik draag een zwart met witte versie met trendy panters erop en draag er een shirt van Msch op. De rode Armani tas en pumps geven het geheel een pittige touch. De tas is bijzonder, want hij is het logo van dit merk. Een vrouwenpak vind ik persoonlijk een echte must have. Je bent er altijd goed mee en kunt er eindeloos mee variëren. Dit pak komt weer van Castelijn uit Beek. Top dag girls!!💃❤️🙋

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s