snake sister

Vandaag eens een outfit uit mijn eigen kledingkast. Ik draag een flared fluwelen broek van Ydence en daarop een kek jasje in snakeprint dat ik kocht op een kledingparty. Onder het jasje draag ik een roomwitte hooggesloten blouse, ook van Ydence. Onder deze outfit draag ik snake lederen laarsjes in een cowboy stijl. Leuk om dit soort schoenen te dragen onder een flared broek! Ik draag ook graag meerdere kettingen in verschillende lengtes bij elkaar. De munten aan de kettingen staan leuk bij deze outfit vind ik persoonlijk. Bordeaux en roomwit is en goede match. Top dag girls!!💋🙋💋

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s