liefde is … een jurk

Vandaag weer eens een nieuwe topper van Smaak en van Fetish! Ik draag een jurk die zich onderscheid door de variatie in verschillende stoffen, verrassend en echt Fetish! De basis is een dikke broderie stof in zwart, die tegengevoerd is en de mouwen zijn van een wollen stof in grijs met subtiel streepje. Aan de onderkant een brede bies van tricot met glitter in rood en wit met eronder een zwarte strook satijn. De belijning is aan de bovenkant ietwat oversized en loopt conisch toe aan de onderkant. Liefde is soms een jurk en deze is hier een voorbeeld van. De rugzak is overigens van Ju’sto bags en van Gelaen 31. Hierover meer morgen op mijn blog. I wish you a perfect day girls!!💋💋💋

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s