rugzakje

Vandaag weer de Ju’sto bags in de spotlights! Ik heb een speciale tas van dit merk gespot in zwart met rood en bont. De rugzak op de eerste foto valt meteen op door de speelde vormgeving en de leuke bont details. De tas is in dezelfde kleuren en beide versies passen uitstekend bij de kleurrijke outfits die we komende zomer zullen gaan zien. De outfit op deze foto is nieuwe collectie van Seven Moons, te zien in mijn volgende blogbericht. De geweldige Ju’sto bags zijn te koop bij Gelaen31 in Geleen. Top dag girls!!💼👜👛🙋

Gelaen31, Salmstraat 17 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s