over the rainbow

We gaan voor kleur dit voorjaar en geven zo kleur aan deze regenachtige dag. Ik draag een kleurrijke rok, met daarop een shirt met rainbow van Armed Angels, uit de nieuwe collectie van Seven Moons. Wat leuk is, is dat we deze set nu ook al kunnen dragen met de hagelnieuwe felgroene trui van Nümph, die ook nog lekker warm is. De groene kleur staat bijna iedereen en je krijgt er goede zin van. Top dag girls!!🤗🤗🤗

Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s