purple rain

Omdat we een trui nog goed kunnen verdragen gaan we op zoek naar kleurrijke versies om zo toch een voorjaarsgevoel te krijgen. Ik draag een paarse versie in een ietwat oversized model van Yaya. Daar onder een zwart met witte blouse van hetzelfde merk met sterren en de broek met brede bies is van Scotch&Soda. Ik vind de combinatie van zwart/wit met een kleur erbij altijd erg leuk. Vandaag dus eens geen rood maar paars erbij. Deze leuke set is van Castelijn uit Beek en uit de nieuwe voorjaarscollectie. Top week girls!!🎀🔮🛍

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s