boef proof

Vandaag weer eens strepen! Ook strepen zijn van alle tijden en staan altijd leuk en vlot. Dit is weer een hagelnieuwe van Fetish en de strepen gaan alle kanten uit! Ik draag er ook graag een kraagje onder, in dit geval in panter en dat staat mooi met de bolletjes stof aan de tas van het jurkje. Fetish jurken zijn natuurlijk voor echte vrouwen met ballen en dat spreekt weer voor zich! Top dag power girls!!🎀🎀🎀

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s